BARN

Barnesmilspesialisten

Unger er verdens herligste skapninger!

Barnefotografering handler om 80% psykologi og 20% teknikk – og det er viktig når bildene skal glede familie og venner for all fremtid.Vellykkede barneportretter krever tillit og ikke minst kontakt. I mer enn 40 år har jeg vært med på å glede og å skape varige minner, både i barnehager, skole og ikke minst hjemme blant foreldre, besteforeldre, tanter og onkler.

Pyntet og søt  eller rampete og tøff? Mange ønsker pynt og stas, men hverdagsantrekk er kanskje det mest morsomme. Jeg kan ta begge deler hvis dere ønsker det.  Et godt tips; Ta med skift og leker, kosedyret osv. Dette skaper trygghet og gir personlige bilder!

Flere gode tips; Ikke alle dager er like, selv ikke for de minste. Dagsformen kan variere og da er det smartere å finne en ny time. Hovedpersonen må jo være i form!

Jeg setter av god tid til fotograferingen og tar alle bildene digitalt og med det beste utstyret på markedet. Dere får en tilgangskode til vår webside og kan se bildene hjemme og finne favorittene, før dere kommer til en visnings-time hos oss. Vi designer album, bildemontasjer og finner passende rammer til forstørrelsene.

Unger er som skapt til å fotograferes – og det er en opplevelse hver gang!

Hilsen Arild

For priser på barnefotografering, se HER. | Ta kontakt for bestilling av fotografering.

tilbake

Right Menu Icon