Om bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering
Hvem skal vi velge til å ta vare på minnene fra den store dagen? En ringerunde på pris vil ikke gi dere svaret. Ta heller en titt på websider, besøk fotografene, se på bildene, utrykket, lyssettingen, ulike komposisjoner, idèer, og den totale presentasjonen.
Det første møtet!

Det aller første vi har lyst til, er å hilse på dere. Bli kjent med dere og sammen planlegge dagen og hvilken stil dere ønsker. Uansett skal vi finne ut hva som passer best for dere!

Så kommer dagen!

Da er det viktig å ha planlagt godt på forhånd slik at alt klaffer!  De praktiske detaljene har vi gjort unna, så denne dagen skal vi ha det morsomt. Blikkene, forelskelsen, varmen og følelsene skal vi ta vare på slik at dagen alltid forblir spesiell. Alt dette ivaretas av oss som profesjonelle fotografer.

Kort tid etter bryllupet

møtes vi igjen og presenterer alle bildene i studio. I tillegg får dere anledning til å ta en titt på alle bildene hjemme. Dere får eget brukernavn og passord på vår hjemmeside og kan velge ut deres favoritter. Når der har bestemt dere, setter vi av god tid til en større visning og utvelgelse.

Resulatet

Den digitale hverdagen har gitt oss muligheten til å designe et personlig album med egne tekster og utvalgte bilder. Resultatet blir et unikt album som er spesialdesignet for dere.

Vi gleder oss til å møte dere!

Pia og Arild

tilbake

Right Menu Icon